Foto: Heras.nl

SOFTWARE OP MAAT VOOR HERAS

Heras hanteert een unieke filosofie die uitgaat van een beveiligingsoplossing op maat voor elke specifieke situatie. Veiligheid staat bij dit bedrijf dan ook hoog in het vaandel. Zo ook de veiligheid van medewerkers en bezoekers.
De moedermaatschappij van Heras heeft 16 ‘Life Saving Rules’ opgesteld, waar alle dochterbedrijven aan moeten voldoen. Ook moeten al deze regels gecommuniceerd worden naar de bezoekers. Maar, hoe doe je dit?

INTRODUCTIE HERAS

Heras is een begrip op het gebied van hekwerk en poorten. Sinds de oprichting in 1952 heeft de Heras Groep zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in 12 landen en met meer dan 1100 experts.

image/svg+xml
Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Screen 5 Screen 6 Screen 7 Screen 8 Screen 9

Interactive aanmeldzuil

OPLOSSING OP MAAT

Na verschillende brainstormsessies, kwam Adaptivity met een passende oplossing. Wij ontwikkelden een zuil waar bezoekers zich aanmelden en vervolgens, op een laagdrempelige manier, informatie over de ‘Life Saving rules’ krijgen.

Na deze informatie volgt een test van vijf vragen, die allemaal betrekking hebben op deze veiligheidsinformatie. Zo kan er getest worden bij de bezoeker of de informatie daadwerkelijk goed is opgenomen.

NFC technologie

Iedere bezoeker krijgt een eigen pasje. Deze moeten zij scannen bij het betreden en verlaten van het pand. Heras heeft hierdoor een volledige tijdregistratie van de bezoeker, maar het belangrijkste doel van Heras is, dankzij deze aanmeldzuil, behaald. Alle bezoekers zijn nu op een snelle en efficiënte wijze op de hoogte van alle ‘Life Saving Rules.’

Near-field communication of NFC is een contactloze communicatiemethode die gebruikmaakt van de ISM-frequentieband

image/svg+xml

Resultaat

Adaptivity ontwikkelde voor Heras een interactieve aanmeldzuil. Alle bezoekers zijn nu op een snelle en efficiënte wijze op de hoogte van alle ‘Life Saving Rules’.

Interactieve aanmeldzuil
Op laagdrempelige wijze kennis overbrengen
Contactloze communicatie
Realtime inzicht medewerkers en bezoekers
Efficiënter werken

BEKIJK OOK

SOFTWARE OP MAAT VOOR UNITED DUTCH BREWERIES

Wereldwijd acteren op actuele data

Adaptivity ontwikkelde een iOS en Android-app die iedere vertegenwoordiger van het bedrijf op zijn smartphone heeft staan en die tevens offline kan worden gebruikt.

Bekijk case