SOFTWARE OP MAAT VOOR NATUUR EN MILIEUFEDERATIES

Het landelijk bureau van Natuur en Milieufederatie klopte bij Adaptivity aan met de vraag of wij een heel nieuw en uitgebreid CRM-systeem voor hen konden ontwikkelen dat meer functionaliteiten heeft dan een standaard systeem. Het systeem moet inzicht verschaffen in alle groepen, verenigingen en personen mét hun specialisaties en functies die werken voor de verschillende milieufederaties.

INTRODUCTIE NATUUR EN MILIEUFEDERATIES

Het landelijk bureau van Natuur en Milieufederatie is een samenwerkingsverband van federaties op provinciaal niveau in Nederland. Deze provincies werken samen aan gezond (leef)milieu, een gevarieerd landschap en veelsoortig natuur. Dit doen ze onder andere door het geven van verschillende voorlichtingen en het ondersteunen van vrijwilligerstacties waarbij zij samen werken met duizenden betrokken mensen, organisaties en overheden.

image/svg+xml

Uniek crm-systeem passend bij alle 12 federaties

OPLOSSING OP MAAT

Het CRM-systeem dat wij ontwikkelden, genaamd SPITS, geeft inzicht in wat voor type personen en organisaties in het netwerk zitten. Naast de basisgegevens, is er ruimte voor veel uitgebreidere gegevens. Bijvoorbeeld: Wat is hun werkgebied? Wat zijn hun expertises? Waar liggen hun interesses? Maar ook: Waarom hebben zij ooit gedoneerd? Zijn zij ooit bij een bijeenkomst aanwezig geweest? Wanneer is er voor het laatst contact met hen geweest?

Uitgebreide communicatiemogelijkheden

Naast de gegevens van donateurs en vrijwilligers, bevat het systeem verschillende communicatietools. Zo kunnen er vanuit het systeem nieuwsbrieven en uitnodigingen verstuurd worden. Daarnaast bevat het systeem een formulierenmodule met mogelijkheid tot betalen voor online donaties per project. Het systeem is zo gebouwd dat het continu groeit, zonder de gebruiksvriendelijkheid te verliezen. Voor Het landelijk bureau van Natuur en Milieufederatie is dit CRM-systeem hun belang

image/svg+xml

Resultaat

Adaptivity bracht maatwerk. Een zeer veelzijdig en effectief CRM-systeem, dat voldoet aan de wens van 13 verschillende federaties inclusief uitgebreide communicatietools.

Op maat ontwikkeld CRM-systeem
Gericht zoeken naar personen in het netwerk
Data van verschillende federaties combineren
Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

BEKIJK OOK

SOFTWARE OP MAAT VOOR HERAS

Efficiënt én ‘Life Saving’!

Adaptivity ontwikkelde voor Heras een interactieve aanmeldzuil. Alle bezoekers zijn nu op een snelle en efficiënte wijze op de hoogte van alle ‘Life Saving Rules’.

Bekijk case