SOFTWARE OP MAAT VOOR XWORKS

Xworks is een Nederlands ledermerk. De distributie en verkoop vande producten vindt plaats via groothandels, winkels en online. Hiervoor heeft Xworks een aantal accountmanagers in dienst, die hun orders op een handgeschreven orderbon handmatig in een systeem moesten invoeren. Een omslachtig proces wat vaak veel tijd kostte. Xworks was op zoek naar een systeem waarbij dit proces geautomatiseerd en geoptimaliseerd kon worden.

INTRODUCTIE XWORKS

In 2003 startte Edwin Hendriks het bedrijf Xworks, destijds gespecialiseerd in het vervaardigen van leren riemen.?De riemen worden nog steeds gemaakt, maar de laatste jaren heeft het bedrijf uitgebreid met de productie van vrouwelijke lederen tassen. Een eigen stijl die steeds meer vrouwen aanspreekt door de kernwaarden: oer-Hollands, authentiek, handgemaakt, kwaliteit en uitstraling.

Alles wordt zelf ontworpen en met de hand gemaakt.

image/svg+xml

Orderapp voor de accountmanagers

OPLOSSING OP MAAT

Adaptivity ontwikkelde een app voor Xworks, waarin het hele verkoopproces inclusief financiële afhandeling wordt geregeld. Wanneer de accountmanager een bezoek brengt aan een bedrijf en een bestelling wilt opnemen, gebruikt hij de app, die automatisch synchroniseert met het financiële systeem, om de order direct te verwerken in hun administratie.

SNELSTART INTEGRATIE

Van een lokaal opgeslagen administratie naar een online en up-to-date administratie. Omdat alle communicatie nu via de app op de tablet verloopt, kan informatie, zoals levertijd, ook meteen teruggekoppeld worden aan de klant. Kortom: efficiënter, overzichtelijker en eenvoudiger!

image/svg+xml

Resultaat

Adaptivity ontwikkelde een app voor Xworks, waarin het hele verkoopproces inclusief financiële afhandeling wordt geregeld. Efficiënter, overzichtelijker en eenvoudiger.

Portal gekoppeld aan een app
Mobiele ondersteuning accountmanagers
Verwerking in bestaand financieel systeem
Geen papierwerk meer

BEKIJK OOK

SOFTWARE OP MAAT VOOR DE NMF's

De juiste persoon op het juiste moment

Adaptivity bood maatwerk. Om te voldoen aan de wensen van de 13 federaties zorgden wij voor een uniek systeem.

Bekijk case