Chemietool

De chemietool een een op maat gemaakt beheersysteem om de gevaarlijke stoffen binnen Heras inzichtelijk te maken en te beheren. Naast het inzichtelijk maken en beheren van de gevaarlijke stoffen biedt de Chemietool functionaliteiten waaronder locatie- , documenten- , gebruikers- en plattegrondbeheer.

De chemietool onderscheidt 2 verschillende rechten niveau’s “Administrator” (beheerders van de chemietool) en “Gebruikers” (projectleiders en medewerkers). De administrator koppelt de gebruikers aan de locaties, waarna de gebruiker automatisch up-to-date wordt gehouden van de wijzigingen in de gevaarlijke stoffen. Zodra een administrator een nieuwe gevaarlijke stof toevoegt of een update heeft gedaan worden alle relevante gebruikers ingelicht van de nieuwe wijziging. De gebruikers kunnen dan eenvoudig een zogenoemde Chemiekaart genereren en printen waardoor alles in orde en actueel blijft.

Op deze manier is het gehele proces geautomatiseerd van het aanmaken en koppelen van een gevaarlijke stof tot en met het verspreiden van de informatie en het eenvoudig genereren van de nodige documenten.

 

Terug naar portfolio