Bedrijfsautomatisering

U bent op zoek naar software om processen in uw bedrijf te optimaliseren. Wanneer er geen bestaand product is naar uw zin, is het wellicht mogelijk om deze op maat te laten maken. Adaptivity denkt dan graag met u mee.

Wij hebben ruime ervaring met e-bussiness en e-commerce projecten. Bedrijfskundige vraagstukken analyseren we en vertalen we naar hoogwaardige technische oplossingen. Denkt u aan crm-, reserverings- en documentmanagementsystemen, maar ook kassa-integraties, intranet en extranet omgevingen.

Maatwerk, gebouwd in de modernste technologieën, waarbij we snelheid en veiligheid hoog in het vaandel hebben.

Bekijk referenties   Neem contact op

Webontwikkeling

U wilt een betrouwbare, snelle en unieke website? Adaptivity is uw partner. Wij snappen dat een website meer moet zijn dan een online visitekaartje. Adaptivity denkt mee en bouwt voor u een hoogwaardige website.

Wij hebben ruime ervaring met diverse websites. Uw ideeën, huisstijl en teksten vertalen wij naar een passend ontwerp en een goed functionerende website. Maatwerk, gebouwd in de modernste technologiën, aansluitend bij de eisen en wensen van uw bedrijfsvoering.

Bekijk referenties   Neem contact op

Webshop

Een webshop beginnen? Of is het tijd om het professioneel aan te pakken? Adaptivity begeleid al jaren bedrijven met hun webshop. Wij weten hoe belangrijk het is om een stabiele, snelle webshop te hebben. Waarin de consument probleemloos over gaat tot aankoop.

Met onze uitgebreide kennis van verschillende systemen kunnen wij u adviseren bij het maken van belangrijke keuzes, wij kunnen problemen snel verhelpen en zorgen dat het proces naar conversie vlekkeloos verloopt.

Haal optimaal resultaat uit uw webshop. Door onze technologische specialismen in combinatie met het bedrijfskundig inzicht kunnen wij zorgen voor een naadloze integratie met externe systemen. Denk hierbij aan boekhoud-, facturatie-, voorraad- en planningssoftware. 

 

Bekijk referenties   Neem contact op

Mobiele apps

U heeft een idee dat uitgewerkt moet worden naar een app. Adaptivity maakt apps voor alle systemen: iOS (iPad en iPhone), Android en Windows. Voor ons geen vraag of design te moeilijk.

Wij hebben ruime ervaring met uiteenlopende mobiele apps. Wij bouwen snelle en goede apps. Waarbij we veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en innovativiteit als belangrijkste uitgangspunten nemen.

Bekijk referenties   Neem contact op