Adaptivity maakt software op maat, aangepast aan jóuw bedrijf. Geen verkooppraatjes, maar bevlogen specialisten die je processen optimaliseren waardoor deze efficiënt en gebruiksvriendelijk worden voor je medewerkers en klanten.

Sneller, gemakkelijker, voordeliger, veiliger, persoonlijker, overzichtelijker... in ieder geval een flexibele softwareoplossing die zich naadloos aansluit aan je organisatie. Maatwerk, dus alles is mogelijk en je betaalt alleen de functies die je gebruikt. Duidelijk, direct en wel zo efficiënt!

Adaptivity, software that adapts

#1

Wil jij je aanpassen aan de software?

Of software aangepast aan jouw organisatie!

Bij standaard software moet je jouw processen daaraan aanpassen, terwijl het andersom zou moeten zijn: Wij maken een software oplossing op maat en volledig aangepast aan jouw bedrijfsproces. aangepast aan jouw bedrijfsproces.

Wel zo gebruiksvriendelijk

#2

Een accountmanager die je wensen opschrijft?

Of direct brainstormen met een specialist!

Accountmanagers denken vanuit targets. Wij denken in oplossingen. Met veel technische kennis en het vermogen om bedrijfsprocessen te begrijpen kunnen wij direct mogelijke oplossingen en gevolgen bespreken. Dus geen vertragende accountmanager, maar direct schakelen met de specialist.

Wel zo duidelijk

#3

Wil je betalen voor overhead-kosten?

Of betalen voor een specialist!

Grote organisaties met veel accountmanagers, een marketingafdeling en flinke administratie, je kent het wel... Het aantal ontwikkelaars blijkt in de praktijk vaak relatief klein, maar de overheadkosten zijn enorm! Bij ons heb je direct contact met de specialist: dus korte lijnen en nauwelijks overheadkosten.

Wel zo efficiënt

#4

Wil je ‘maatwerk’ aanpassingen?

Of maatwerk dat 100% aansluit!

Wij maken software op maat”, bijna iedereen zegt het... In de praktijk betekent dit dat je naar jouw behoefte software gebruikt, maar óók betaalt voor overbodige functionaliteit. Wij ontwikkelen maatwerk 100% aansluitend op jouw organisatie, je betaalt dus alleen voor de functionaliteit die je nodig hebt.

Wel zo voordelig

#5

Wil je flink betalen voor aanpassingen?

Of maatwerk dat flexibel aanpasbaar is!

Een offerte met een scherpe prijs... totdat je gaandeweg het project erachter komt dat er extra kosten bijkomen wanneer je de (standaard) software op maat wil aanpassen. Dit is vaak niet of nauwelijks aan te passen en erg kostbaar. Wij maken de software oplossing volledig op maat, maar ook met de mogelijkheid om deze altijd aan te passen of uit te breiden.

Wel zo flexibel

Voor wie wij werken

Adaptivity ontwikkelt al meer dan acht jaar maatwerkoplossingen voor de meest uiteenlopende organisaties.

Adaptivity groeit en heeft werk!

Webdeveloper gezocht

We zoeken gemotiveerde webdevelopers die graag willen uitgroeien tot professionals. Werken aan mooie producten in een relaxte werkomgeving. Adaptivity groeit hard en is op zoek naar meerdere webdevelopers.

Heb jij een goede basiskennis webdevelopment (PHP/HTML/CSS/JS)? Is het niet alleen je werk, maar vooral je hobby en wil jezelf verder ontwikkelen onder begeleiding van professionals? Adaptivity is een start-up vol in ontwikkeling dat zich richt op bedrijfssoftware, webshops, apps en websites.

Komend jaar gaan we knallen, doe jij met ons mee?

Dit is wat we bieden:

  • Fulltime werk
  • Flexibele werkomgeving
  • Marktconform salaris
  • Laptop of MacBook
  • Cursussen en opleidingen

Interesse? Stuur je motivatie met CV naar info@adaptivity.nl